Historia

Teen suku-, henkilö- ja paikallishistorian alaan kuuluvaa tutkimusta. Ota yhteyttä, jos haluat räätälöidyn tutkimuksen tai vaikkapa apua joissakin sukututkimuksen kysymyksissä. Tutkimuksen verollinen hinta on 37,20 € / tunti. Sovimme työn laajuudesta ja sisällöstä aina etukäteen.

Tutkimukseni Ihamaniemen Asikaisten suvusta ja Vanajan kirkon alttarikaapista on julkaistu kirjoina. Jälkimmäisestä teoksesta saimme yhdessä kirjan valokuvat ottaneen Ismo Savimäen kanssa Hämeenlinna-Seuran myöntämän Vuoden kotiseututeko 2011-palkinnon.

Osaamiseni vanhojen lähteiden parissa pohjautuu 30 vuoden kokemukseen ja Helsingin yliopistossa suoritettuun teologian maisterin tutkintoon. Vanhan testamentin eksegetiikan pääaineopinnot olivat hyvä johdatus erilaisiin lähdekritiikin muotoihin.

Yhdistämällä historian ja kansanmusiikin alan osaamistani voin myös selvittää, millaista musiikkia teidän sukunne asuinsijoilla on menneinä vuosisatoina laulettu ja soitettu, ja tulla esittämään sitä vaikka kesäjuhliinne.

Julkaisen blogissani kirjoituksia paikallishistorian, sukututkimuksen ja kansanmusiikin alalta. Tervetuloa lukemaan ja kommentoimaan!